foto Concasor cu falci
  zoom  zoom
modul intrebari
Aveti intrebări?
0747 101 841
Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00

Concasor cu falci

zona comanda
Societatea noastra va pune la dispozitie o varietate de falci diferite pentru majoritatea marcilor si modelelor de concasoare, disponibile in doua variante, 14% si 18% Mangan, in functie de tipologia materialului de concasat. Profilul dintilor poate fi, de asemenea, diferit :patrat sau ascutit, simplu sau chiar patrat si ondulat. Furnizam consumabile atat din mangan, turnate, cat si din otel calit.

1. PROFILUL Supertooth – Acest profil este standard pentru multe dintre marcile de concasoare.Este potrivit pentru cariere si majoritatea aplicatiilor de reciclare si ofera o durata de viata excelenta a falcilor fara a compromite duritatea sau forma produsului finit.

2. PROFILUL Standard Tooth (dinte standard )- potrivit pentru cariere si reciclare, exceleaza in aplicatii care implica un continut mare de armatura a materialului concasat.

3. PROFILUL Multitooth- recomandat pentru industria de reciclare. Acest profil ascutit este ideal pentru aplicatiile de reciclare cu preponderenta acelea care implica beton. Este de asemenea tolerant in cazul concasarii asfaltului.

4. PROFILUL Quarry Tooth- aceste falci sunt utilizate in cazul materialului foarte dur, abraziv. Are o durata de viata mai mare datorita profilului mai adanc si lat al dintelui . Este de asemenea recomandat in cazul prelucrarii pietrei de rau.

SOLICITARE DIRECTA
Numele si prenumele
Adresa email
Telefon
text observatii aici MESAJ
sumbmit